Dragebådskonkurrence

Billeder fra dagen

Dragebådskonkurrence for firmahold 2014
i Københavns Havn

For 22. år i træk inviterer Københavns Roklub til Dragebådskonkurrence for firmahold 2014.

I år bliver konkurrencen afholdt Torsdag den 12. juni -  kl. 17-21

Om dragebådskonkurrencen:
I Tømmergraven er der stor sikkerhed for at bølger, dønninger og skibsfart ikke generer arrangementet. De bedste parkeringsforhold (ingen parkeringsrestriktioner i området) og opholdsforhold sikres ved at Københavns Roklubs nye og større lokaler sammen med vores nabo SUPERMARCO (Italiensk supermarked) kan supporte såvel deltagere som tilskuere  optimalt.

Mellem løbene (indledende, opsamlende, semifinaler og finale) er der tid til at spise, drikke og hygge sig på kajområdet og i roklubben, samt i det store telt hos Supermarco.

Uanset hvor mange og hvem man er, har ethvert firmahold vinderchancer. Konkurrencen er bygget op efter et pointsystem, der tager højde for antal roere samt deres køn og alder. Vi inddeler heatene i løbsafdelinger så hver løbsafdeling får sine vindere, 2. og 3.pladser og således at der er opstart på 3 forskellige tidspunkter hhv. kl. 17:00, 18:30 og 20:00. Alle der deltager får naturligvis en erindringmedalje. KL. 21 afvikles supervinderløbet hvor de 2 hurtigste vinderhold fra de 3 afdelinger mødes i kampen om vandrepokalen SUPERMARCO-POKALEN.

Alle der deltager i dragebådskonkurrencen får medaljer. Nogle tilmed med flotte vinderpræmier.

Læs mere om mulighederne for jeres firma for at få en helt unik oplevelse på vandet midt i København.

Firma-event på vandet?

KR har stor erfaring med at arrangere individuelle dragebåds-arrangementer for virksomheder.

Niels Holmquist
telefon 4011 3186